Koppel Lightspeed automatisch met bol.com

Bolfeed heeft een plug-in voor Lightspeed waarmee je automatisch je producten op bol.com kunt plaatsen. Maak een account aan, koppel eenvoudig je Lightspeed webshop en maak gebruik van de gratis proefperiode. Ben je zelf niet technisch? No worries. Het support team doet gratis de set-up voor je. Zo kan jij focus houden op je business.


bol.com

Als Lightspeed verkoper krijg je met bol.com in één klap ruim 6 miljoen klanten extra in Nederland en België. Je maakt gebruik van de etalage van bol.com, zet je assortiment te koop en geeft je omzet een boost. Je kunt nieuwe artikelen verkopen die vallen binnen een van de categorieën van bol.com, maar ook unieke artikelen Ook tweedehands (studie)boeken, cd’s, dvd’s, blu-rays en games verkoop je eenvoudig.

Bolfeed

Bolfeed is voor alle Lightspeed webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op bol.com. Plaats, beheer en analyseer je producten op bol.com in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Je voorraad en bestellingen worden automatisch gesynchroniseerd met je Lightspeed omgeving door gebruik te maken van de orderkoppeling.

  • Dé meest uitgebreide tool voor het adverteren op bol.com
  • Maak eenvoudig regels aan voor prijzen, voorraden en de advertentieopbouw
  • Check de resultaten in de uitgebreide performance dashboards
  • Koppel je voorraden en bestellingen met Lightspeed