Verkopen op bol.com

Als verkoper via bol.com krijg je er in één klap ruim 15 miljoen klanten bij in Nederland en België. Je maakt gebruik van de etalage van bol.com, zet je assortiment te koop en geeft je omzet een boost.

Verkopen op bol.com

Hoe werkt verkopen op bol.com?

In een handomdraai ben je een verkoopkanaal rijker. Een kanaal dat zonder een grote financiële zorg uit kan groeien tot een flinke omzetbooster. Je kan nieuwe artikelen verkopen die vallen binnen een van de categorieën van bol.com, maar ook unieke artikelen. Het is zelfs mogelijk om tweedehands (studie)boeken, cd’s, dvd’s, blu-rays en games te verkopen op bol.com.

Start met verkopen op bol.com

Bolfeed

Wat kost verkopen op bol.com?

Bol.com regelt het betalingsverkeer. De klant betaalt aan bol.com en bol.com betaalt jou uit. Geen verkoop, betekent geen kosten. Je betaalt alleen een bemiddelingsbijdrage als je iets verkoopt. De bemiddelingsbijdrage bestaat uit een vast bedrag per verkocht artikel en een percentage van verkoopprijs die afwijkt per categorie.

Zie overzicht op bol.com

bol.com commissies
Bolfeed
bol.com servicenormen

Succesvol verkopen op bol.com

Je hebt een geldig, geregistreerd ISBN of EAN nummer nodig. Sommige (unieke) producten zijn nog niet bekend bij bol.com. Hiervoor lever je de productinformatie eerst aan. Zodra je artikelen zijn toegevoegd kun je starten met verkopen.

Je hebt een eigen winkelpagina op bol.com met een overzicht van je verkoopvoorwaarden en prestaties. Tevreden klanten zijn belangrijk. Service en dienstverlening spelen daarbij een grote rol. Bol.com stelt hoge eisen aan zichzelf en ook aan de kwaliteit van haar verkopers welke voldoen aan haar servicenorm.

Bekijk de servicenorm van bol.com

Bolfeed

Bolfeed en verkopen op bol.com

Bolfeed is speciaal ontwikkeld voor Bol verkopers en marketeers die automatisch, eenvoudig en betaalbaar hun producten willen verkopen op bol.com. Indien je productinformatie nog niet bekend is, zal Bolfeed ervoor zorgen dat deze worden aangevuld bij bol.com. De uitgebreide mappingtool zorgt ervoor dat jou productinformatie geoptimaliseerd wordt. Via Bolfeed kun je allerlei business regels instellen voor o.a. je selectie producten, prijs, levertijd en voorraad. Bolfeed heeft een uitgebreid dashboard met informatie over jouw orders en omzetten bij bol.com.

Bolfeed service en support

Probeer ons eens!

De beste support De beste techniek MKB vriendelijk

123kerstrui.nl

Voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Bolfeed. De kennismaking was prettig en het telefonische contact was top!

J. Buckley 123kersttrui