VVB - Verzenden Via Bol (beta)

Voordelige verzend tarieven, minder verantwoordelijkheden? Koppel je producten automatisch aan de verzendmethode VVB – verzenden via bol.com. Synchroniseer de orders inclusief de VVB verzend labels naar je eigen webshop.

VVB koppeling en integratie voor webshops

Bolfeed is integratiepartner van Bol.com en heeft een buiten de reguliere koppelingen met dit verkoopkanaal een extra VVB koppeling ontwikkeld. Door je bol-verkopers account te koppelen met Bolfeed kunnen jouw bol-orders met de verzend methode VVB automatisch geïntegreerd worden in jouw back-end. De voorraad wordt tevens gesynchroniseerd zodat je geen nee hoeft te verkopen.

Je ontvang de verzendlabels (brievenbus of pakket) automatisch in jouw webshop-software, daar kun je ze downloaden en uitdraaien. Je stuurt de producten op zoals je gewend bent en wij geven de verzend status weer door aan Bol. Op die manier kun je VVB integreren in jouw gangbare processen.

VVB
Bolfeed
Verzenden via Bol (vvb)

Wat is Verzenden via bol.com?

Met de dienst Verzenden Via Bol.com verzend je jouw bestellingen zorgeloos en tegen aantrekkelijke tarieven (2,90 euro voor brievenbuspost en vanaf 4,75 euro voor een pakket) - zolang je vanuit Nederland verstuurt. Je wordt niet meer aangesproken op de prestaties van de vervoerder, alleen voor het op tijd aanleveren bij de vervoerder. Meld je hier aan voor VVB

Verder kun je kosteloos extra bezorg opties bieden aan je klanten en worden klantvragen over de levering worden beantwoord door bol.com. Zoekgeraakte zendingen worden tot 75 procent van de verkoopprijs vergoed, inclusief de verzendkosten. Meer informatie

Bolfeed

Tools en mogelijkheden voor bol.com

Probeer Bolfeed gratis

De beste support Geen opzegtermijnen Test met live data

123kerstrui.nl

Voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Bolfeed. De kennismaking was prettig en het telefonische contact was top!

J. Buckley 123kersttrui

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Bolfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.