Koppel Shoptrader automatisch met bol.com

Bolfeed heeft een directe API-koppeling met Shoptrader waarmee je automatisch je producten op bol.com kunt plaatsen. Maak een account aan, koppel eenvoudig je Shoptrader webshop en maak gebruik van de gratis proefperiode. Ben je zelf niet technisch? No worries. Het support team doet gratis de set-up voor je. Zo kan jij focus houden op je business.

Shoptrader

Shoptrader biedt een alles-in-1 webshopplatform aan waarin hosting, updates en support zijn inbegrepen. Zaken zoals website design, voorraadbeheer, orderverwerking en ontelbare koppelingsmogelijkheden met externe partijen zorgen er voor dat de webwinkelier zich bezig kan houden met het verkopen van zijn of haar producten.

Ook voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Shoptrader oplossingen zoals een POS (kassasysteem). Met professionele templates kan werkelijk iedereen eenvoudig een webwinkel starten bij Shoptrader. Webwinkels van Shoptrader zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk voor de uitgebreidere wensen en naast de B2C mogelijkheden, biedt Shoptrader ook B2B oplossingen aan. Persoonlijke ondersteuning staat hoog in het vaandel bij Shoptrader, daarom geven wij ook workshops in Amsterdam Noord of we komen bij u langs om ons product toe te lichten.

bol.com

Als Shoptrader verkoper krijg je met bol.com in één klap ruim 6 miljoen klanten extra in Nederland en België. Je maakt gebruik van de etalage van bol.com, zet je assortiment te koop en geeft je omzet een boost. Je kunt nieuwe artikelen verkopen die vallen binnen een van de categorieën van bol.com, maar ook unieke artikelen Ook tweedehands (studie)boeken, cd’s, dvd’s, blu-rays en games verkoop je eenvoudig.

Bolfeed

Bolfeed is voor alle Shoptrader webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op bol.com. Plaats en beheer je aanbod en analyseer je verkopen op bol.com in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Je voorraad wordt automatisch gesynchroniseerd met je Shoptrader webshop.

  • Dé meest uitgebreide tool voor het adverteren op bol.com
  • Maak eenvoudig regels aan voor o.a. prijzen op bol.com
  • Check de resultaten in het uitgebreide performance dashboard