EasyWebshop koppeling met bol.com

Koppel je EasyWebshop webshop met bol.com en importeer je producten, prijzen, voorraden en orders.

Adverteren via bol.com

Bolfeed heeft een plug-in voor EasyWebshop waarmee je automatisch je producten op bol.com kunt plaatsen. Plaats, beheer en analyseer je producten op bol.com in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Je voorraad en bestellingen worden automatisch gesynchroniseerd met EasyWebshop door gebruik te maken van de orderkoppeling (beschikbaar vanaf het Uitgebreid account).

Easywebshop koppeling met bol.com
Bolfeed
Easywebshop koppeling met bol.com

EasyWebshop

EasyWebshop is een gebruiksvriendelijk en compleet webshoppakket waarmee u zelf zonder technische kennis een webshop kunt bouwen. De software is speciaal ontwikkeld voor de Europese e-commerce markt en heeft verregaande optimalisaties voor een perfecte vindbaarheid in zoekmachines. EasyWebshop maakt het makkelijk om uw eigen webshop te ontwerpen, foto's te uploaden en betalingen te ontvangen zonder ongemakken.

Open een Easywebshop

Bolfeed

Mogelijkheden voor EasyWebshop en bol.com

Bolfeed mogelijkheden voor bol.com

Probeer Bolfeed gratis

De beste support Geen opzegtermijnen Test met live data

123kerstrui.nl

Voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Bolfeed. De kennismaking was prettig en het telefonische contact was top!

J. Buckley 123kersttrui

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Bolfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.