Lightspeed koppeling met bol.com

Koppel je Lightspeed webshop met bol.com en importeer je producten, prijzen, voorraden en orders.

Adverteren via bol.com

Bolfeed heeft een plug-in voor Lightspeed waarmee je automatisch je producten op bol.com kunt plaatsen. Plaats, beheer en analyseer je producten op bol.com in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Je voorraad en bestellingen worden automatisch gesynchroniseerd met Lightspeed door gebruik te maken van de orderkoppeling (beschikbaar vanaf het Uitgebreid account).

Lightspeed koppeling met bol.com
Bolfeed
Lightspeed koppeling met bol.com

Lightspeed

Lightspeed biedt oplossingen voor eCommerce, retail en restaurants met een compleet kassasysteem. Lightspeed is gemakkelijk aan te sluiten op verschillende kanalen zoals social media, SEO, nieuwsbrieven en e-mails. Webwinkels van Lightspeed zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Lightspeed oplossingen zoals een kassasysteem.

Open een Lightspeed webshop

Bolfeed

Mogelijkheden voor Lightspeed en bol.com

Bolfeed mogelijkheden voor bol.com

Probeer Bolfeed gratis

De beste support Geen opzegtermijnen Test met live data

123kerstrui.nl

Voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Bolfeed. De kennismaking was prettig en het telefonische contact was top!

J. Buckley 123kersttrui

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Bolfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.