Mijnwebwinkel koppeling met bol.com

Koppel je Mijnwebwinkel webshop met bol.com en importeer je producten, prijzen, voorraden en orders.

Adverteren via bol.com

Bolfeed heeft een plug-in voor Mijnwebwinkel waarmee je automatisch je producten op bol.com kunt plaatsen. Plaats, beheer en analyseer je producten op bol.com in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Je voorraad en bestellingen worden automatisch gesynchroniseerd met Mijnwebwinkel door gebruik te maken van de orderkoppeling (beschikbaar vanaf het Uitgebreid account).

Mijnwebwinkel koppeling met bol.com
Bolfeed
Mijnwebwinkel koppeling met bol.com

Mijnwebwinkel

MyOnlineStore is het overkoepelende begrip van deze organisatie. In Nederland onder de naam Mijnwebwinkel. Je kiest samen met tienduizenden andere ondernemers voor een platform met veel ervaring en kennis die je helpt groeien naar een succesvol online retailer. Mijnwebwinkel gelooft in een wereld waar gepassioneerde ondernemers in een paar klikken een mooie webwinkel kunnen starten. Ruim 42.000 webwinkeliers maken gebruik van het platform. Samen zijn zij goed voor 1.5 miljoen+ transacties per jaar.

Open een Mijnwebwinkel webshop

Bolfeed

Mogelijkheden voor Mijnwebwinkel en bol.com

Bolfeed mogelijkheden voor bol.com

Probeer Bolfeed gratis

De beste support Geen opzegtermijnen Test met live data

123kerstrui.nl

Voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Bolfeed. De kennismaking was prettig en het telefonische contact was top!

J. Buckley 123kersttrui

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Bolfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.