WooCommerce koppeling met bol.com

Koppel je WooCommerce webshop met bol.com en importeer je producten, prijzen, voorraden en orders.

Adverteren via bol.com

Bolfeed heeft een plug-in voor WooCommerce waarmee je automatisch je producten op bol.com kunt plaatsen. Plaats, beheer en analyseer je producten op bol.com in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Je voorraad en bestellingen worden automatisch gesynchroniseerd met WooCommerce door gebruik te maken van de orderkoppeling (beschikbaar vanaf het Uitgebreid account).

WooCommerce koppeling met bol.com
Bolfeed
WooCommerce koppeling met bol.com

WooCommerce

WooCommerce is een flexibele, open-source webshop oplossing gebouwd op WordPress. Voeg de WooCommerce-plug-in toe aan elke WordPress-site en zet binnen enkele minuten een nieuwe winkel op. Inclusief veilige betalingen, configureerbare verzendopties en meer.

Open een WooCommerce webshop

Bolfeed

Mogelijkheden voor WooCommerce en bol.com

Bolfeed mogelijkheden voor bol.com

Probeer Bolfeed gratis

De beste support Geen opzegtermijnen Test met live data

123kerstrui.nl

Voor het eerst gebruik gemaakt van de services van Bolfeed. De kennismaking was prettig en het telefonische contact was top!

J. Buckley 123kersttrui

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Bolfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.