Hoe koppel ik mijn Magento shop aan Bolfeed?

Een Magento webshop koppelen

Het koppelen van je Magento webshop aan je Bolfeed account doe je als volgt:

1. Zoek de extensie van de Bolfeed app op in de Connect Manager.
  2. Installeer de extensie.
  3. Ga naar System -> Configuration en klik op ‘Koppeling instellingen’ onder Bolfeed.
    System Configuration Koppeling instellingen | Bolfeed
  4. Klik op ‘Verbinding verbroken. Klik om verbinding te maken’.
  5. Je wordt nu doorgestuurd naar Bolfeed.com. Koppel hier met je bestaande Bolfeed account, of maak een account aan.

Je shop wordt nu gekoppeld aan je nieuwe of bestaande account.

Nu nog even zwoegen op de instellingen van je account en laat ons systeem je het werk uit handen nemen!